banner.jpg
Top 10 kutya szingli városlakóknak

Top 10 kutya szingli városlakóknak

Egyedül a városban? Biztosan van pár százezer vagy még annál is több városlakó, akit érinthet a téma. Olvassátok sok szeretettel mérhetetlen körültekintéssel készített bejegyzésünket arról, hogy melyik az a kutyafajta, amivel energiájától függően egyedül is könnyedén megbirkózik bármelyik urbanista.

1. Lakásban ülő kényelmes típusoknak

ANGOL BULLDOG

Annyira lusta, hogy emiatt engedelmes egy kutyafajta. Nehéz kihozni a sodrából, van, amelyiknek nincs is sodra. Kerüli a kofliktusokat, mivel nem bírja a konfliktuskezeléssel járó energiaveszteséget.

2. Rendszert szerető városlakók kutyája

AGÁR

Az agár az a fajta, amelyiket arra neveltek évszázadokig, hogy a versenyek közötti szünetet alaposan kipihenjék, ne fárasszák magukat. Éppen ezért ő a kanapékuty összeállításból sem maradhatott ki. Felügyelet nélkül is elemében van otthon, vagyis fekszik egy helyben  és vár a napi egy sétára. Mert az bizony jár neki. Kötelező eleme a napnak egy alapos kifuttatás. De mivel otthon kb. semmi dolgod nem lesz vele, bátran ajánljuk határidőnaplós arcoknak.

3. Nagy testű kutya szorongó alkatoknak

BOXER

Imádnivaló bohóc, aki szigorú ugatásával és vad ábrázatával képes bárkit elijeszteni, aki ferde szemmel nézne rád. Veled viszont mindig játékos és elképesztően lojális: neki te vagy A GAZDI. Igaz, hogy sokszor ezt nyálverős kajlasággal egészíti ki, de ezt nézzétek el neki: örök gyerek és így van ez jól.Tanulhatunk tőle.

 

4. Kis testű kutya szorongó alkatoknak

CHIHUAHUA

Azt a fizikai védelmet amit egy boxer tud nyújtani, nyilvánvalóan nem pótolhatja. De megpróbálni úgyis megfogja. Kis testben nagy ego, félelmetes vakkantó hangok, és elhihetitek: vannak betörők, akiknek ezek a vad hangok éppen elegendőek elriasztásképpen.

5. Allergén IQ zsenik kutyája

LABRADOODLE

Viszketésed támad, ha egy kutya a közeledbe megy? Vad prüszkölés és összefüggő takony a világ? AKkor bátran ajánlunk egy Európában  még kevéssé elterjedt kutyafajtát, a labrador és a pudli kereszteződéséből létrejött LabraDoodle fajtát. Mivel a Ladradoodle egy „hibrid” és nem egy fajta, nem számíthatóak ki előre a születendő kutyusok tulajdonságai. Míg sok Labradoodle-nél megjelennek a kívánt jellemzők a megjelenésükben és a viselkedésükben, addig néhányuknál nemvárt tulajdonságok is jelentkezhetnek. Ilyen például a szőr. Lehet egyenes, hullámos, göndör, puha és szálkás is. Sok Labradoodle vedlik, habár kevesebbet, és a jellegzetes kutyaszag sem jellemző annyira, mint a Retrievereknél. Mint a legtöbb Labrador és Uszkár, a Labradoodle is kedves, energikus és családba való, gyerekek mellé tökéletes. ( Habár minden kutya külön egyéniség. ) Szereti a vizet és szeret úszni, ami nem meglepő ilyen szülőkkel. Emellett a Labradoodle a legokosabb kutyák közé tartozik, mint ahogy szülei is. A fajta nagyon értelmes, könnyen tanítható, lesi gazdija minden parancsát és örömét leli a tanulásban. 

6. Metroszexuális  pasik kutyája

MOPSZ

Imádnivaló horkológép röfögő pillanatokkal. A tökéletes fősikolai hallgató prototípusa, aki szűk kolesz szobában is minden feltűnés nélkül jól megél. Hogyan készül fel a vizsgákra? Nem tudni. Mindenesetre mindig tökéletesen teljesít.

7. Érett személyiségek és nyuggerek kutyája

SCHNAUZER

Legjobb kutya a nyugalmat kedvelőknek: nem igényel sok gondozást a szőre és még házőrzőnek is alkalmas.  Ráadásul lakásmérettől függően találni belőlük kicsit, közepeset és bazi nagyot. Minden igényt kielégít. És még okos is.

8. Szinglis szupermamik kutyája

USZKÁR

Gyerek mellé is ideális hipoallergén szőre miatt. Nem vedlik a hagyományos módon és nem is ért a hagyományos módon. Annál sokkal jobban ért. Merthogy az egyik legokosabb kutya a világon az uszkár. Olyan okos, amilyet egy multifunkcionális anyuka férjben is csak ritkán találhat. Jó  indulatú, szelíd és még rendszeres futáshoz is a legjobb támasz.

9. Rettenthetetlen szabadúszók kutyája

NÉMET DOG

Na vannak azok, akik semmilyen kockába nem helyezhetőek be, mert nem illenek a rendszerbe. Nekik ajánljuk a sátán kutyáját, a nyugalom világbajnokokát, aki tudja, hogy semmi rossz nem jöhet, amíg téged szemmel tart. Szelíd óriás, aki nem ugat bele a dolgaidba, otthoni irodásoknak fain egy kutya.

10. Hiperaktív nikkelbolhák kutyája

BORDER COLLIE

Az aktív élet kedvelőinek profi választás ez a terelőkutya. Az életedet is pályára tereli. Futás, kirándulás, frizbi. Na ezt tudja a legjobban. A futást még bringával is kombinálhatod, örök hálával hozsanna ugatásokkal számolhatsz.

forrás: sheknows.com

 

 

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2021 - CityDogs Készítette a