banner.jpg
Heti kutty: Német dog

Heti kutty: Német dog

A kutya, amit szinte mindenki ismer, és vagy lenyűgözve bámulod, ha elmegy melletted az utcán, vagy szívrohamot kapsz a látványától is. Nem hiába, a német dog a világ legnagyobb kutyáinak az egyike, és közben annyira elegáns és annyira játékos, hogy csak imádni lehet. 

Hivatalos neve német dog, de hívják dánnak is, például angol nyelvterületen, hiszen mindkétkét nép harcol az eredetéért, de még olyan felvetés is kering kutyás körökben, hogy már az egyiptomi fáraók mellett is ők voltak. Persze, csak a macskák után!

Egy igazi filmsztár alkat, sőt rajzfilmsztár! Gondoljunk csak Marmaduke-ra vagy a Scooby-Doora. Hatalmas egyéniség, és tudja is magáról! Nemes megjelenése, ereje és markáns pofája azonnal felkelti az ember figyelmét. És az is, ahogy boldogan lobogó fülekkel, szájlebernyeggel feléd rohan...

Egy igazán érző szívű, egygazdás kutya, aki rajong a gyerekekért! Nem árt, ha olyan ember fogja a póráza végét, aki meg is tudja tartani...Kizárólag olyan családba javasoljuk, ahol elég nagy a kanapé, hogy elférjen rajta, és ahol fel vannak készülve arra, hogy egy ekkora kutya nagyobb költségvetést is igényel, és sajnos nem él addig, mint kisebb testű társai. 

Nem egy ugatós, nem egy ideges típus. A világ rohan, de neki elég egyet lépnie, hogy utolérje!

Ha vágysz egy ilyen szépségre, nézd meg a hét gazdikereső kutyáját, Galinát!

(Fotók: google)

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2019 - CityDogs Készítette a