banner.jpg
Celebek és kutyáik

Celebek és kutyáik

2013.10.03. - Citydogs

Mi történik, ha egy interjú közben  a világszerte ismert sármőr úgy dönt, hogy a kutyája érdekesebb, mint ő maga és ha lehet, akkor inkább csak róla beszélgessenek?

Semmi. Mindenki elfogadja és még jobban imádja. Mert ez a csávó alapból is úgy fura, ahogy van. Biztosan siker menüt evett abban az óvodában, ahol Justin Timberlake, Britney Spears és azok jártak, akik a magyar Kölyökidőhöz hasonló Mickey Mouse Klubban töltötték gyerekkorukat. Hálisten a nyálas szépfiú szerepekbe eleve bele sem nőtte magát, mert magának való személyisége miatt még az is belefért a karierjébe, hogy 2007-től visszavonulót fújjon a szakmának úgy cirka 3 évre. 2007-es kilépője során már egy sátorban lakva tanulta megy a Törés című Anthony Hopkinssal közösen forgatott film forgatókönyvét, aztán kicsit leállította magát és koncentrált örök szerelmére, a kutyájára.

Nem hisszük, hogy könnyű életforma sziúínészkedni és kutyázni egy időben. A hónapokig tartó forgatásokon a kutya persze ugyanúgy családtaggá válhat, mint bármelyik munkatárs, de eb legyen a talpán aki ezt az életmódot bírja. Úgy tűnik, ezzel egyiküknek sincs baja: általában mindenhova együtt járnak.

George  keverék, néha punkosra nyírja szőrét a celebgazda, amolyan hipsteres módon, és állítólag sokkal érdekesebb karakter nála. Gosling szerint persze. És a világ egyik legkúlabb emberének szájából ezt nem is kérdőjelezzük meg. A hű keverék 11 éve boldogítja élettársát, aki a rosszindulatú pletykák szerint végül mindekit kitúr az őt megillető helyről. Ezt persze nem hisszük el. De az biztos, hogy Ryan szerint George a nagy szerelme. Mi azért továbbra is szurkolunk aktuális választottjának, a szintén kutyás Eva Mendesnek. Ha más nem, legalább újabb keverék kutyák azért születhetnének. Az alomban lévő ebek valószínűleg aranyáron kelnének el.

Akinek ennyi infó nem lenne elég Ryanről és a kutyájáról, annak tudunk ajánlani egy olyan tumblr oldalt, ami kizárólag kettejükről szól. Képek a bolhásról és az egyre népszerűbb kúlmacsóról.

http://ryanandgeorge.tumblr.com/page/4

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2021 - CityDogs Készítette a