banner.jpg
Örökbefogadható kutyák a potenciális gazdák szelfijein

Örökbefogadható kutyák a potenciális gazdák szelfijein

Zseniális megoldással próbálja megmenteni az altatásra váró kutyákat egy állatmentő alapítvány: helyi Instagram-felhasználók szelfijeire montírozzák őket, képaláírásként pedig megindokolják, miért is érdemes épp őket örökbefogadni.

Nincs egyszerű dolga azoknak a közösségimédia-menedzsereknek, akik valamilyen állatmenhely oldalait egyengetik, hiszen ha valamilyen területen elengedhetetlen, hogy meghökkentő megoldással rukkoljanak elő, akkor ez az. A Dallas Pets Alive nevű csoportosulás például egy gerillamarketing-eszközhöz folyamodott: helyi Instagram-felhasználók szelfijeire montírozzák a menhely kutyáit, és feltöltik a saját profiljukra némi személyre szabott indoklás kíséretében, miért is kéne örökbefogadniuk az adott jószágot. A képaláírások az altatásra váró kutyák nevében egyes szám első személyben íródtak, és ami külön értékelendő, hogy nem az emberek szánalmára, hanem a szimpátiájára apellálnak - minket meg is vettek kilóra ezzel. 

"Az emberek nagyon lelkesek, és szeretnék, ha a barátaikról is készítenénk ilyen képeket. Jól néz ki, egy aranyos kutya is szerepel a képen, végtére is, ki ne akarna ilyen fotót magáról?" - magyarázta a Dallas Pets Alive munkatársa - "Állatmentő alapítvány lévén be kell vonnunk valahogy az embereket és meg kell győznünk őket, hogy valahogy aktivizálják magukat, hiszen egy hajszálon múlik ezeknek a kutyáknak az élete."

A photobombolás után szabadon Muttbombing névre keresztelt kezdeményezés minket a leginkább Pedigree Doggelgängerére emlékeztet, ahol az applikáció a feltöltött képünk alapján megtalálta a saját örökbefogadható kutyamegfelelőnket.

forrás: hu.socialdaily.com

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2021 - CityDogs Készítette a