banner.jpg
Filmek, amikbe kellett volna egy kutya

Filmek, amikbe kellett volna egy kutya

Szeretjük a jó filmeket és még inkább a jó sorozatokat. Nem szégyen bevallani, hogy remek program összebújni a kutyáddal a kanapén, és maratoni mozidélutánt rendezni. A filmeknél csak a kutyákat szeretjük jobban, és igen, igaz a mondás, hogy kutyával és kisgyerekkel bármit el lehet adni. 

Nincs az a film, amit ne tenne jobbá egy kutya jelenléte. Ugye? Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a világ egyik legismertebb, legnépszerűbb sorozatát, a Lost-os is kivel fejezik be? Vincenttel, az elveszett kutyával. 

Íme hát egy rövid lista, hogyan lehetne egyes sorozatokat, filmeket négylábú kedvenceinkkel még élvezetesebbé tenni!

Gyilkos elmék

Mind szeretjük ezt a sorozatgyilkoskra vadászó sorozatot. De a macsócsávó és az okostojás mellett nem hiányzik belőle valaki, egy négylábú hős, aki kiszagolja a bűnösöket és leugatja a fejüket? Csak az lenne nehézkes, hogy a repülőn, amin mindig utaznak két ügy között, hogy dugja majd ki a fejét nyelvlógatva...de ez igazán nem nagy áldozat, hogy még sikeresebb legyen a Gyilkos elmék, nem?

Hatodik érzék

Ó, igen, a film, aminek a végén mind csak ültünk kukán a moziban. Szegény gyerek, mekkora teher ez neki? Nem éreztétek úgy, hogy kellene neki egy kutya, egy igazi barát, hogy ne forduljon ennyire magába? Hogy többet legyen levegőn? 

X-akták

Ugyan, még egy FBI film nyomozókutya nélkül? Pocséklás! Ráadásul mind tudjuk, a kutyák milyen fogékonyak a paranormális jelenségekre, gondoljatok csak Scooby Doora, szóval egyértelműen megkönnyítette volna Scully és Mulder életét egy eb.

Batman

És a szuperhősök? Naná! Teljesen felháborító, hogy van denevérember, pókember, macskanő...de semmi kutya??? Nem beszélve arról, hogy szegény Batman is mennyivel jobban aludt volna abban a nagy, üres kastélyban, ha van egy kutyája, aki vigyáz rá.

Egyedül járva esténként Gotham utcáit, mennyivel szebb lett volna, ha vele lehet egy kutya? A Bat-mobilban pedig pont volt neki egy hely...

Dr. House

Ez nem is kíván magyarázatot. Gregory House örökös morcosságán sokat segített volna egy kutyatárs, és akkor még nem is említettük, hogy a kutyáknak megvan a képessége, hogy kiszagolják a rákot és bizonyos betegségeket. Szóval, sokkal hatékonyabb lett volna a diagnózis keresés egy négylábú segítővel.

24

Mit is mondhatnék? Jack Bauer, aki 60 évesen is egyedül menti meg a világot, igazán megérdemelt volna egy jó rendőrkutyát maga mellé, akár egy kissé korosabbat is...

A szív hídjai

Ez a film egy kutyás film. Minden, ami történik benne olyan, mit kizárólag kutyával érdemes csinálni. Üldögélni a tornácon, sétálni a csillagos ég alatt, piknikezni a mezőn vagy autózni egy pick-uppal? Hát, ki hagyja ilyenkor otthon a kutyáját??? És a legjobb, hogy kutyával tuti lett volna a happy end.

Mit szóltok? Kérjük, hogy vezessék ezt be a világ filmgyáraiban...mert még nem is beszéltem a Titanicról és a mentőkutyáról...

 

(Forrás: thebarkpost.com)

 

 

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2020 - CityDogs Készítette a