banner.jpg
Alföldi Róbert az Illatos úti kutyákért!

Alföldi Róbert az Illatos úti kutyákért!

Alföldi Róbert eddig minden évben szerepelt a jótékonysági naptárban, és az idén sem hagyhatta ki, pedig elfoglaltságai nehezen teszik lehetővé, hogy szabadidőt találjon.

Alföldi Róbert az idén is örömmel vállalta a Vigyél Haza Alapítvány felkérését a jövő évi, jótékony célú naptár elkészítéséhez, melynek teljes bevételét az árva és sérült kutyák gyógyítására, örökbe adásukra fordítják. Alföldi maga is nagy kutyabarát, egy 8 éves keverék lánnyal, Pankával osztja meg a lakását, ráadásul még egykori munkahelyére, a Nemzeti Színházba is magával vitte kedvencét. Alföldi annyira ragaszkodik a kedves kis négylábúhoz, hogy az RTL Klub székházában a tehetségkutató felvételei alatt az eb az öltözőben várja gazdáját.

„Két próba között akadt egy háromnegyed órája Robinak, akkor rohant el, hogy Pihével, az ötéves pincsi lánnyal fotózkodjon.A kutyus porckorongsérvvel került az Illatos útra, majd alapítványunk gondozásába. A sikeres műtétet és rehabilitációt követően, nem sokkal a naptár fotózása után örökbe adtuk a kutyust" – mesélte lelkesen Óvári András, az alapítvány elnöke.

 
(Forrás: life.hu)

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2021 - CityDogs Készítette a