banner.jpg
Aggódott a gazdiért...

Aggódott a gazdiért...

Egy részeg kamionsofőr belehajtott Jeffrey Burke idaho-i otthonába. A házban, egész pontosan a nappaliban ekkortájt négyen tartózkodtak: a családfő, Jeffrey Groat, a neje, a 10 éves kislányuk és Burke, a dán dog. Mindannyian megsérültek, így mentővel vitték őket kórházba. Kivéve Burke-öt.

Ám a hűséges négylábú még így sem tévesztette szem elől gazdiit: amikor a mentő elindult a sérültekkel, Burke is útra kelt és vélhetően a szirénázást követve meg sem állt az egy mérföldre lévő kórházig.

 
Nem bírta ki a gazdi nélkül
Forrás: http://www.cdapress.com

A kutya nem mindennapi tette úgy derült ki, hogy Jeffrey a kórházba érkezés után megkérte egyik barátját, nézzen rá a házra, és Burke-re. Csakhogy a barát nem találta a kutyát, így azonnal keresni kezdték. Többek között az interneten is: az aggódó Jeffrey arra gondolt, a baleset annyira megijesztette a kutyát, hogy megszökött. „Arra gondoltuk, minden csatornán keressük, ahol csak hirdetni lehet, hátha valaki magához vette azt gondolván, egy kóbor, utcára hajított kutyán segít ezzel.”

A baleset után néhány nappal egy helyi férfi vette észre a kutyát, ahogy a kórház körül ólálkodik. Mint elmondta, az újságban látta a hirdetést egy hasonló, fekete kutyáról és úgy gondolta telefonál. Mint kiderült, jól tette. A csavargó kutya ugyanis Burke volt, aki fáradhatatlanul várta gazdáját a kórháznál. A gazdi később azt nyilatkozta a Coeur d'Alene Pressnek, hogy még életében nem érte ilyen kellemes meglepetés. „Még a törött csontjaimat se éreztem, amikor megtudtam, hogy Burke egész idáig elkísért minket” - mondta.

 

 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2021 - CityDogs Készítette a