banner.jpg
A hűtőrácsba szorult a kutya

A hűtőrácsba szorult a kutya

88 kilométerrel később állt meg, miután több egyetemista is figyelmeztette, egy riadt kutyát visz a hűtőmrácsba szorulva. „Miután észrevettem a kutyát az út közepén, megpróbáltam kikerülni őt, de nem sikerült. Egy tompa puffanást hallottunk az autóban, de mivel nem mentem nagy sebességgel, arra gondoltam, hogy a kutyának sikerült eliszkolnia és hajtottam tovább” - mesélte később a nő.

A 35 éves Julia Cesar Siqueire, aki Braziliában, Itapetingában lakik, épp az egyetemre indult, amikor az otthonához közeli egyik mellékúton elütött egy kutyát. Mivel nem állt meg, a rémült jószág vele együtt utazott a 88 kilométerre levő egyetemi campusra. A Vitoria da Conqiusta nevű városba érve már messziről integettek Juliának, hogy álljon meg, ám mivel nem talált biztonságos parkolóhelyet, a nő végül az egyetem előtt parkolt le. Ott pillantotta meg a hűtőmrácsba szorult állatot.

„Amikor valaki bekiabált az ablakon, hogy egy kutyát hurcolunk magunkkal, meg voltam győződve, hogy már nem él. Azt hittük, rosszul látunk, amikor kiderült, hogy az állat nagyon is él, sőt még magánál is van.” - mesélte később. A kutyust végül a tűzoltók és a helyi állatorvos segítségével mentették ki az autótestből. Mint kiderült az állatnak, akit később Vitorianának neveztek el, csodával határos módon egy lábtöréssel és egy kisebb sokkal megúszta a kalandot.

Nem Vitoria volt az első kutyus, aki ilyen különleges körülmények között élt túl egy autóbalesetet. Az ElsőSecond blogon találtuk ezt a döbbenetes videót, ahol az autószerelők egy kétségbeesett kutyát próbálnak kimenteni a hűtőrács mögül. (Nem éppen felemelő látvány.) Íme:

(Forrás: Hír24)

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2021 - CityDogs Készítette a