banner.jpg
My Little Melbourne

My Little Melbourne

rövid történetünk

...honnan a név, ami mostmár kötelez is Bennünket? Igen, nem nehéz kitalálni!:-)
Egy "bizonyos" melbournei utazás tette meg a hatását! Olyannyira, hogy amikor kávézó nyitásában kezdtünk el gondolkodni, nem is volt kérdés, hogy mi legyen a neve az üzletnek.

Hogy miért "kicsi"? A 35 m2-re nehezen tudtuk volna ráfogni, hogy "Nagy"! :-) ráadásul pedig minél több dolgot szeretnénk megjeleníteni abból amit ott láttunk, tapasztaltunk, hogy minél többen kapjanak egy "kis" ízelitőt Melbourneből és Ausztráliából!

Az már csak hab volt a "kávén" :-), hogy Melbourne-t tartják a világon a kávé fővárosának, ahol olyan kávékultúra van jelen, ami mellett Mi sem tudtunk szó nélkül elmenni. Úgy érezzük, hogy küldetésünk van idehaza: meg kell alapozni annak a kávékultúrának az alapjait, amivel a távoli Melbourne vagy a közelebbi London is rendelkezik, hogy ne kelljen sehova se utazni ahhoz, hogy egy igazán jól elkészített kávét ihassunk!

Mint ahogy azt a mondás is állítja: "Life is too short for bad coffees". Természetesen "egy fecske nem csinál nyarat" alapon, minden olyan kezdeményezést támogatni fogunk és már támogatunk is, ami azt a célt szolgálja, hogy jobbá tegyük a kávézási kultúrát Magyarországon. Nagyon sokat kell még tanulnunk, hiszen teljesen a nulláról indultunk, de a Cél végig a szemünk előtt fog lebegni, nem adjuk fel, míg nem sikerül az, amit kitűztünk a "zászlónkra"!!!

1075 Budapest, Madách Imre út 3.
telefon: (+36) 70 394 7002
e-mail: info@mylittlemelbourne.hu

Nyitva tartás:
hétfő - péntek: 07:00 - 19:00h
szombat: 09:00 - 17:00h
vasárnap: 10:00 - 16:00h

weboldal
 

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a