banner.jpg
Caffe La Terra

Caffe La Terra

Ön sem találta eddig még azt az éttermet, ahol valóban lenyűgözik a konyhával? Ahol ki meri mondani, hogy "Én még ilyen finomat nem ettem!". Persze, fontos a hely is, a miliő, a hangulat, a stílus, de étterembe azért megyünk, mert valami olyat keresünk, ami máshol nincs. Azt akarjuk, hogy a chef lenyűgözzön. Hogy nyitva maradjon a szájunk az ámulattól. Mi ebben különbözünk! 

Az étterem erőssége éppen ez, a tökéletes konyha! Felülmúlhatatlan íz-kombinációk tökéletes harmóniája. Pontosan ennyi elég is lenne, de az étterem nem elégszik meg ezzel: mesés belső tér, meleg hangulat - vagy éppen hűvös nyári terasz - várja azt, aki valami újra, eredetire, valami igazán különleges gasztronómiai élményre vágyik afővárosban. 

De nem csak az ételek ízei varázsolják el azt, ki ide betéved: ha egy igazán jó kávét akar inni - valóban jót, olyat, mintha Toscanaban rendelte volna - akkor is érdemes ide eljönni, higgye el, megér egy próbát! Az aromás, frissen őrölt kávé tökéletesen van elkészítve, a tejhab a kávézók bibliája szerint készül. De ezer más apró figyelmesség várja a vendégeket ezen a helyen, ezek közül csak néhány: a helyben sütött kenyér, a házilag készült tészta és a szintén házi desszertek. 

Nincs mit tenni, felesleges ellenállni, ezt ki kell próbálni! Nem lehet kihagyni azt az élményt, amivel a Caffe La Terra kényezteti-kápráztatja el vendégeit. Mitől különleges? Attól, hogy végre egy igazán jó étterem! Egy olyan, ahol a belépéstől a távozásig a tenyerükön hordozzák a vendéget, így nem csak a pompás ételek, és a remek kávé miatt marad meg a jó szájíz. Az éttermekre egy kicsit is érzékeny közönségnek kihagyhatatlan élmény!

1124 Budapest, Böszörményi út 44-46.
telefon: +36 1 355 0605
e-mail: info@caffelaterra.hu

Nyitva tartás:
hétfő - szombat: 11:00 -23:00h

weboldal

facebook

Ügynökségi zóna

Hirdetés

Heti tipp

Ajánló

© 2024 - CityDogs Készítette a